Kuracia nátierka s pomarančom

  autor   1589x

Suroviny:

250 g pečeného (alebo vareného) kuracieho mäsa
4 natvrdo uvarené žĺtky
1 pomaranč
2 lyžice ochutenej majonézy
50 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Pečené kuracie mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do vhodnej nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo, vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky, šťavu z pomaranča, majonézu, soľ podľa chuti a nadrobno nasekanú zelenú petržlenovú vňať. Z takto pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Natierame ju na plátky sendviča opražné nasucho. Pred podávaním ozdobíme nadrobno nakrájanými kúskami pomaranča.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus