Kuracia nátierka s údeným mäsom

  autor   1597x

Suroviny:

200 g vareného (alebo pečeného kuracieho mäsa)
50 g vareného údeného mäsa
2 lyžice ochutenej majonézy
1 čajová lyžička kremžskej horčice
4 čerstvé paradajky
2 sladkokyslé uhorky
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaný kôpor
soľ.

Postup:

Varené mäso spolu s údeným mäsom pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo, horčicu na hrubom strúhadle nastrúhané sladkokyslé uhorky, ochutenú majonézu a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Natierame na nasucho opražné hrianky. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekaným kôprom a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus