Kuracia nátierka so sladkokyslými uhorkami

  autor   1699x

Suroviny:

200 g vareného kuracieho mäsa
100 g varených kuracích drobkov (srdcia
žalúdky
pečene)
5 lyžíc ochutenej majonézy
2 sladkokyslé uhorky
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaný kôpor
soľ.

Postup:

Varené kuracie mäso spolu s varenými kuracími drobkami pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do vhodnej nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo, majonézu, na hrubom strúhadle nastrúhané uhorky a soľ podľa chuti. Z takto pripravených surovín vymiešame hladkú nátierku. Natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Nátierka je skvelou pochúťkou na hriankach opražných nasucho alebo na plátkoch sendviča opražných nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekaným kôprom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus