Kuracie rezne s ananásom a mandľami

  autor   2147x

Suroviny:

4 porcie kuracích prsíčok
4 lyžice ananásového kompótu
1 lyžica mandlí
hladká múka
mleté biele korenie
soľ
maslo
olej na opečenie.

Postup:

Opláchnuté a vykostené kuracie prsia zľahka naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme hladkou múkou a vložíme do panvice s rozohriatym olejom. Krátko opražíme spolu so sparenými, olúpanými a na rezance pokrájanými mandľami. Opečené porcie kurčaťa položíme na štvorce alobalu, položíme na ne lupienky masla, kúsky ananásu, posypeme mandľami a dobre zabalíme. Balíčky vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi pol hodiny. Podávame so zemiakovými hranolkami alebo so zemiakovou kašou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus