Kuracina s broskynami

  autor   2693x

Suroviny:

Kuracie prsia
cibuľa
soľ
korenie
hrozienka
kapia
broskyne najlepšie nezavárané
vajcia na tvrdo
zátrepka
škoricový cukor.

Postup:

Prsia nakrájame na rezance,dáme orestovať na olej. Keď mäso zbelie, pridáme nakrájanú cibuľku,osolíme,okoreníme,a necháme chvíľu podusiť. Potom pridáme hrozienka a kapiu nakrájanú na rezance. Ku koncu restovania pridáme nakrájané broskyne,vajíčka a škoricový cukor. Premiešame a necháme dusiť. No a na záver zahustíme zátrepkou. Podávame s ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus