Labužnícky toast

  autor   4946x

Suroviny:

200 g bravčového stehna
80 g tvrdého syra
125 g paradajok
100 g zeleninovej papriky
80 g kečupu
1 cibuľa
cesnaková pasta
30 g feferóniek
chlieb
olej.

Postup:

Mäso umyjeme, nakrájame na 4 tenké rezne, mierne naklepeme a podusíme. Pripravíme si pikantnú pomazánku: Kečup, nakrájanú cibuľu, cesnak a feferónky rozmixujeme, osolíme a premiešame. Z chleba si pripravíme hrianku, ktorú potrieme pikantnou pomazánkou. Na pomazánku položíme prírodný rezeň, plátok syra a dáme zapiecť do vyhriatej rúry. Vyberieme a ozdobíme plátkami papriky a paradajky.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus