Lahôdková nátierka z vareného kuracieho mäsa

  autor   2303x

Suroviny:

300 g vareného kuracieho mäsa
2 nastrúhané jablká
2 lyžice hustej smotany
100 g rastlinného nátierkového masla
trochu práškového cukru
pár kvapiek citrónovej šťavy
soľ.

Postup:

Uvarené kuracie mäso nasekáme na jemné kúsky (alebo pomelieme na mäsovom mlynčeku). Dáme do vhodnej misky na prípravu nátierky a pridáme maslo, olúpané a nastrúhané jablká, hustú smotanu, podľa potreby soľ, pár kvapiek citrónovej šťavy a trochu práškového cukru. Všetko spolu premiešame. Podávame na sendvičových plátkoch, ktoré sme nasucho opražili.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus