Mäso na ihle

  autor   2624x

Suroviny:

600 g hovädzieho a baranieho mäsa
50 g masla
6 paradajok
3 cibule
2 strúčiky cesnaku
1 čajová lyžička karí
ďumbier
soľ.

Postup:

Mäso a 2 cibule nakrájame na väčšie kúsky, ktoré okoreníme ďumbierom a napichneme striedavo na ihlu. Tretiu cibuľu nakrájame nadrobno, spolu s cesnakom podusíme na masle, pridáme karí, osolíme a necháme zhnednúť. Potom zalejeme vodou, necháme ju vyvariť, znova pridáme trochu vody a rozštvrtené paradajky, dobre premiešame a zohrejeme. Nakoniec do omáčky vložíme napichané mäso a pomaly na miernom ohni udusíme domäkka. Podávame s chlebom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus