Mäsová nátierka s chrenom

  autor   1628x

Suroviny:

250 g vareného údeného mäsa
2 natvrdo uvarené vajcia
4 lyžice ochutenej majonézy
2 lyžice jogurtu
100 g rastlinného nátierkového masla
1 lyžica nastrúhaného chrenu
1 čajová lyžička horčice
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Varené údené mäso nakrájame na menšie kúsky a dáme do mixéra. Pridáme nakrájané natvrdo uvarené vajcia, maslo, horčicu, majonézu, jogurt, chren a podľa chuti soľ. Vymixujeme na hladkú nátierku. Natierame na nasucho opražné hrianky. Pred podávaním posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus