Mäsová nátierka s kečupom

  autor   1525x

Suroviny:

250 g duseného (alebo pečeného mäsa)
2 lyžice nastrúhaného tvrdého syra
2 čerstvé paradajky
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
4 lyžice ostrejšieho kečupu
rastlinný olej
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Dusené mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a pridáme k cibuli, ktorú sme spenili na oleji. Chvíľku opražíme. Potom primiešame rozotretý cesnak, 4 lyžice kečupu, podľa chuti soľ, štipku mletého korenia a prehrejeme. Nakoniec vmiešame 2 lyžice nastrúhaného syra. Odstavíme a ešte teplé natierame na chlieb alebo hrianky opražné nasucho. Podávame ozdobené kolieskami čerstvých paradajok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus