Mäsová zmes so zeleninou

  autor   2316x

Postup:

Do väčšieho množstva vriacej vody vložíme malé kúsky rôzneho mäsa: teľacinu, baraninu, bravčové nožičky, uši, rypák, zvyšky zo zveriny a hydiny. Počas varenia stále zberáme penu. K polomäkkému mäsu pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu a všetko spolu uvaríme domäkka. Mäkké mäso vyberieme na jednu misu, zeleninu na druhú, polievku precedíme a k mäsu podáme ešte osobitne uvarenú paradajkovú omáčku. V Španielsku do zeleniny pridávajú aj cizrnu - strukovinu, ktorá sa podobá nášmu hrachu, len má hranatý tvar.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus