Miešané mäsové predjedlo

  autor   2570x

Suroviny:

Zvyšky mäsa
šunka
100 g slaniny
300 ml smotany
6 zemiakov
malá cibuľa
pol lyžičky rasce
zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Slaninu nakrájame na malé kocky a upražíme s nadrobno nakrájanou cibuľou. Pridáme uvarené, olúpané a na plátky nakrájané zemiaky a posypeme rascou. Občas premiešame. Medzitým nakrájame rozličné zvyšky mäsa aj so zelenou petržlenovou vňaťou. Zemiaky zmiešame so smotanou, posypeme nakrájaným mäsom a na niekoľko minút vložíme do rúry, aby sa pokrm prehrial. Podávame ozdobené reďkovkou, kapiou a podobne.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus