Miešané vajcia na provensálsky spôsob

  autor   3399x

Postup:

2 až 3 tvrdé neprezreté paradajky rozkrojíme na polovice, semená vyberieme, dužinu nakrájame na kúsky, zbavíme tekutiny a preložíme na nakrájanú cibuľu spenenú na masle. Za stáleho miešania necháme vrieť asi 2 minúty. Nad plameňom vyšľaháme 8 vajec, pridáme maslo a bešamelovú omáčku a riedku kašu preložíme na misu. V strede urobíme jamku, do ktorej navÅ•šime dusené paradajky. Obložíme hriankami, ktoré sme ozdobili nakrájanými surovými šampiňónmi zmiešanými s prevareným bešamelom a asi 2 minúty zapekáme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus