Mokka fondue

  autor   3011x

Suroviny:

120 ml šľahačkovej smotany
2 lyžice instantnej kávy
2 lyžice rumu
200 g mliečnej čokolády.

Postup:

Smotanu zohrejeme (ale nevaríme) na sporáku v panvici na fondue, primiešame rozpustnú kávu. Čokoládu polámeme na kúsky, za stáleho miešania rozpustíme v smotane. Podľa chuti prilejeme rum. Fondue necháme ďalej slabo vrieť na variči. Podávame s bielym chlebom, pieskovým koláčom, piškótovým pečivom, kúskami ananásu, mesiačikmi mandarínok, dusenými kúskami hrušiek a jabĺk, figami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus