Moravský plnený rezeň - vegetarián 10 porcií

  autor   2575x

Suroviny:

10 plátkov Robi (homepage ROBI mäso - www.satya.sk)
5 ks vajec
100g póru
100g kapie
100g šampiňónov
100g oleja
2 dcl mlieka
100g hladkej múky
50g hrubej múky
hrášok
soľ
cesnak
vegeta
olej na vyprážanie.

Postup:

Plátky očistených šampiňónov, pór, kapiu a hrášok na oleji opečieme a vmiešame 3 vajcia do zhustnutia. Na tenko vyvaľkané Robi nakrájame na obdĺžniky, ktoré osolíme, potrieme cesnakom, posypeme vegetou a plníme opečenou zmesou. Prehneme na polovicu a spevníme špáradlom. Obalíme v cestíčku vyrobenom zo zvyšných vajec, mlieka a múky. Vyprážame na rozpálenom oleji do ružova (Krátko !). Najvhodnejšia príloha je zemiakový šalát alebo zemiaky so zeleninovým šalátom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus