Morčacie prsia na hubách

  autor   4732x

Suroviny:

4 rezne morčacích pÅ•s
60 g údenej slaniny
100 g čerstvých húb
100 ml bieleho vína
1 lyžica kyslej lahôdkovej smotany
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
vývar z kostí
1 lyžica paradajkového pretlaku
drvená rasca
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a opražíme na nakrájanej rozškvarenej slanine. Pridáme nadrobno nasekanú cibuľu, rozotretý cesnak, očistené nakrájané huby a drvenú rascu. Podlejeme vývarom a udusíme domäkka. Nakoniec primiešame paradajkový pretlak spolu s vínom a ochutíme kyslou lahôdkovou smotanou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus