Námornícke hovädzie mäso

  autor   3860x

Suroviny:

500 g nakrájaného hovädzieho mäsa
4 vajcia
500 g zemiakov
4 kyslé uhorky
naložná cvikla
2 cibule
2 matjesy
2 lyžice bravčovej masti
4 zrnká čierneho korenia
bobkový list.

Postup:

Mäso uvaríme v mierne osolenej vode domäkka. Zemiaky očistíme, nakrájame na malé kocky a 15 minút pred dovarením mäsa ich pridáme k mäsu. Uvarené mäso vyberieme, nakrájame a pomelieme. Uvarené zemiaky vyberieme z vývaru, popučíme a premiešame s mäsom. Medzitým opražíme na masti cibuľu nakrájanú nadrobno, pridáme nakrájané matjesy a mäsovo - zemiakovú kašu. Všetko trocha zapečieme a rozdelíme na taniere. Na každú porciu položíme upražné volské oko, nakrájanú kyslú uhorku a cviklu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus