Nátierka z kuracej pečene

  autor   1788x

Suroviny:

300 g kuracej pečene
50 g tvrdého nastrúhaného syra
2 lyžice ochutenej majonézy
1 väčšia cibuľa
rastlinný olej
nadrobno nasekaná pažítka
karí korenie
soľ.

Postup:

Kuracie pečene umyjeme a nadrobno nakrájame. Nasekanú cibuľu speníme na oleji, pridáme kuraciu pečeň a za stáleho miešania ju rýchlo opražíme. Podľa chuti osolíme a ešte do mierne teplej vmiešame syr. Necháme vychladnúť a zľahka premiešame s 2 lyžicami ochutenej majonézy s troškou karí korenia. Nátierku natierame na teplé hrianky opražné nasucho a dochucujeme nasekanou pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus