Nátierka z kuracích drobkov

  autor   1527x

Suroviny:

200 g varených (alebo udusených kuracích drobkov) - krídla
krky
pečienky
srdcia
žalúdky
50 g ľahko rozotierateľného syrokrému
2 natvrdo uvarené vajcia
2 lyžice ochutenej majonézy
1 lyžica kečupu
1 lyžica pikantnej horčice
50 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Uvarené mäso pomelieme spolu a dáme do nádoby na prípravu nátierky. Pridáme maslo, rozotretý syrokrém, nastrúhané vajcia, majonézu, kečup, horčicu a soľ podľa potreby. Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus