Nátierka z kuracieho mäsa s jablkami a mrkvou

  autor   1467x

Suroviny:

250 g pečeného kuracieho mäsa
4 lyžice jogurtu
1 jablko
1 mrkva
50 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do misky na prípravu nátierky dáme pečené kuracie mäso, ktoré pomelieme na mäsovom mlynčeku (alebo jemne nakrájame). Pridáme maslo, jogurt, olúpané a nastrúhané jablko. Ďalej primiešame nastrúhanú mrkvu a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín dobrým premiešaním pripravíme jemnú nátierku. Natierame na plátky sendviča opražné nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus