250 g pečeného kuracieho mäsa
50 g sterilizovanej mrkvy
50 g sterilizovaného zeleru
50 g sterilizovaného hrášku
1 tatárska omáčka
1 lyžica kečupu
2 paradajky
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.
V mixéri zmixujeme pečené kuracie mäso nakrájané na menšie kúsky spolu so sterilizovanou mrkvou, sterilizovaným zelerom a hráškom. Dáme do misky na vymiešanie nátierky, pridáme tatársku omáčku, kečup, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti. Všetko zľahka premiešame. Natierame na teplé hrianky opražné nasucho. Dochucujeme paradajkami nakrájanými na kolieska a nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.