Nátierka z pečeného bravčového mäsa

  autor   1840x

Suroviny:

250 g pečeného prerasteného bravčového mäsa
2 papriky
4 čerstvé paradajky
3 lyžice ochutenej majonézy
4 natvrdo uvarené žĺtky
1 nastrúhaná cibuľa
3 strúčiky cesnaku
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Pečené prerastené bravčové mäso nakrájame na menšie kúsky a dáme do mixéra. Pridáme umyté očistené a nakrájané papriky, cibuľu, vidličkou rozotreté žĺtky, rozotretý cesnak, ochutenú majonézu a soľ podľa potreby. Všetko zmixujeme na hladkú nátierku. Natierame na chlieb, pečivo, sendvič alebo hrianky opražné nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou a ozdobíme kolieskami čerstvých paradajok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus