Nátierka z prerastenej údenej slaniny

  autor   1490x

Suroviny:

200 g prerastenej údenej slaniny
50 g bravčovej šunky
5 natvrdo uvarených vajec
1 lyžica horčice
1 lyžica kečupu
2 lyžice ochutenej majonézy
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno nasekaná pažítka
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Prerastenú údenú slaninu pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do nádoby na prípravu nátierky. Pridáme nastrúhané natvrdo uvarené vajíčka, nastrúhanú cibuľu, na malé kúsky nakrájanú bravčovú šunku, ochutenú majonézu, horčicu, vajcia, trochu mletého čierneho korenia a soľ podľa potreby. Všetko dôkladne zmiešame. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Výborne chutí na hriankach z chleba alebo sendviča. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus