 
   
             Dusanko
  Dusanko  
             1728x
1728x
            
                200 g prerastenej údenej slaniny
 50 g bravčovej šunky
 5 natvrdo uvarených vajec
 1 lyžica horčice
 1 lyžica kečupu
 2 lyžice ochutenej majonézy
 1 nastrúhaná cibuľa
 nadrobno nasekaná pažítka
 mleté čierne korenie
 soľ.
            
                Prerastenú údenú slaninu pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do nádoby na prípravu nátierky. Pridáme nastrúhané natvrdo uvarené vajíčka
 nastrúhanú cibuľu
 na malé kúsky nakrájanú bravčovú šunku
 ochutenú majonézu
 horčicu
 vajcia
 trochu mletého čierneho korenia a soľ podľa potreby. Všetko dôkladne zmiešame. Nátierku natierame na chlieb
 pečivo alebo sendvič. Výborne chutí na hriankach z chleba alebo sendviča. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.