Nátierka z rybacieho filé

  autor   1389x

Suroviny:

250 g uduseného rybacieho filé
4 natvrdo uvarené žĺtky
4 lyžice ochutenej majonézy
100 g rastlinného nátierkového masla
1 nastrúhaná cibuľa
1 čajová lyžička vegety
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Udusené rybacie filé jemne nasekáme a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo, vidličkou rozotreté natvrdo uvarené žĺtky, majonézu, nastrúhanú cibuľu, vegetu a soľ podľa chuti. Všetko starostlivo premiešame. Ak by bola nátierka hustá, môžme ju rozriediť trochou jogurtu. Nátierku natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus