Nátierka z tuniaka

  autor   2173x

Suroviny:

200 g tuniaka
4 natvrdo uvarené žĺtky
5 lyžíc tatárskej omáčky
100 g rastlinného nátierkového masla
1 čajová lyžička horčice
2 sladkokyslé uhorky
nadrobno nasekaný kôpor
soľ.

Postup:

Tuniaka pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na prípravu nátierky. Pridáme maslo, tatársku omáčku, vidličkou rozotreté žĺtky, horčicu na hrubom strúhadle nastrúhané sladkokyslé uhorky a podľa chuti soľ. Všetko dobre premiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb, pečivo alebo sendvič. Pred podávaním posypeme nasekaným kôprom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus