Nátierka z uvarenej zeleniny

  autor   1378x

Suroviny:

2 natvrdo uvarené vajcia
250 g zeleniny (mrkva
petržlen
zeler
hrášok)
2 mladé cibuľky s vňaťou
1 lyžica horčice
50 g rastlinného masla
soľ.

Postup:

Zeleninu uvaríme v slanej vode (môž byť aj z polievky). Uvarenú zeleninu rozmixujeme a vložíme do misky. Pridáme rastlinné maslo, horčicu, nadrobno nasekané cibuľky spolu s vňaťou a nastrúhané natvrdo uvarené vajcia. Podľa chuti osolíme a vymiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb alebo sendvič.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus