Omeleta s hráškom a klobásou

  autor   3667x

Suroviny:

6 vajec
250 g klobásy
100 g špagiet
200 g hrášku (konzervovaný)
2 lyžice strúhaného syra
1 cibuľa
2 lyžice masla
bazalka na ozdobenie
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Špagety polámeme na malé kúsky a varíme v osolenej vode 6 až 8 minút. Očistenú, nakrájanú cibuľu opečieme v lyžici masla, pridáme hrášok a dusíme 3 minúty. Olúpanú klobásu nakrájame na tenké kúsky a spolu so špagetami premiešame v hrášku. Vajcia zmiešame so soľou, syrom a korením, zmes vylejeme na panvicu a pečieme na miernom ohni, kým nie je spodná strana zlatohnedá. Potom prevrátime na druhú stranu a pečieme ešte 3 minúty. Omeletu nakrájame na trojuholníky. Podávame posypané lístkami bazalky.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus