Omeleta z čierneho koreňa

  autor   2810x

Suroviny:

300 g čierneho koreňa
4 vajcia
1 cibuľa
1 lyžica masti
1 lyžica octu
1 kápia
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Čierny koreň olúpeme, vložíme do vriacej vody s octom a uvaríme domäkka. Vyberieme ho, necháme odkvapkať a nakrájame na kolieska. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme v rozpálenej masti, pridáme uvarený čierny koreň a opražíme. Zalejeme rozšľahanými a osolenými vajciami a počkáme kým nestuhnú. Odložíme z platničky, okoreníme a posypeme nadrobno nasekanou kápiou a petržlenovou vňaťou. Podávame teplé s bielym pečivom. Podľa chuti môžme do omelety primiešať aj nakrájanú šunku a sterilizovaný hrášok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus