Opekané rezance s bravčovým mäsom

  autor   3150x

Suroviny:

100 g nemastného bravčového mäsa
200 g rezancov z ryžovej múky (tzv. čínske sklené rezance)
1000 ml hovädzieho (alebo kuracieho vývaru)
2 malé uhorky
1 lyžica sójovej omáčky
1 lyžica škrobovej múčky
olej
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Čínske sklené rezance opečieme na oleji dozlata. Na druhej panvici opečieme mäso nakrájané na rezance a ku koncu pečenia pridáme nakrájané uhorky. Do mäsového vývaru zamiešame sójovú omáčku, soľ, mleté čierne korenie a škrobovú múčku rozmiešanú vo vode. Na zohriatu misu urovnáme opečené rezance, pridáme opečené mäso s uhorkami a všetko zalejeme omáčkou pripravenou z vývaru.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus