Oravské teľacie rezne

  autor   2210x

Suroviny:

4 teľacie rezne (asi po 150 g)
údený losos
8 sardel
50 g čierneho kaviáru
4 vajcia
1 lyžica masla na opečenie vajec
4 krajce bieleho chleba
2 lyžice masla na opečenie mäsa
2 lyžice masla na opečenie chleba
soľ.

Postup:

Obrežme kôrku z chleba a plátky chleba nakrájame na trojuholníky. Teľacie rezne okoreníme, osolíme, obalíme v múke a v spenenom masle opečieme z oboch strán (4 minúty). Súčasne chlieb opečieme v masle dozlata. Na chrumkavé krajce chleba dáme opečené rezne a obložíme kaviárom, údeným lososom a sardelami. Vajcia opečieme v masle na volské oko. To položíme na vrstvu obložného chlebíčka.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus