Osie hniezda

  autor   4423x

Suroviny:

1000 g vykosteného bravčového karé
kečup
tvrdý syr na strúhanie
1 vajce na každú porciu
hranolky
maslo
zemiaky
uhorka
kápia
petržlen
olej
soľ.

Postup:

Na masle dusíme vykostené karé, nakrájané na hrúbku asi 1 centimetra. Keď je mäso udusené, zalejeme ho kečupom a necháme dodusiť. Na tanier dáme pripravené hranolky, pridáme mäso a zalejeme šťavou z mäsa. Navrch položíme volské oko a posypeme nastrúhaným syrom. Ozdobíme uhorkou, kapiou a petržlenom. Podávame s bielym vínom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus