Panenská v župane

  autor   2481x

Suroviny:

250 g mletého chudého bravčového mäsa
300 g panenskej
100 g šunky
1 lístkové cesto
horčica
olej
mletá červená paprika
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Pás bravčového mäsa okoreníme, potrieme červenou mletou paprikou, opečieme na oleji zo všetkých strán, potom ho osolíme a potrieme horčicou. Lístkové cesto rozvaľkáme na asi 5 mm hrubý obdĺžnik. Na cesto poukladáme mleté mäso, ktoré sme rozmiešali so zelenou petržlenovou vňaťou. Na mleté mäso položíme opečenú bravčovú panenskú, zrolujeme a pečieme asi 45 minút. Podávame so zeleninovým šalátom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus