Pastierska pochúťka

  autor   2691x

Suroviny:

400 g sviečkovice
400 g bravčového stehna
150 g šampiňónov z konzervy
50 g kapie
150 g cibule
nastrúhaný cesnak
100 g tuku
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Sviečkovicu a bravčové mäso nakrájame na hrubšie rezance. Šampiňóny nakrájame na plátky, kapiu na malé kocky a cibuľu nadrobno nasekáme. Cibuľu potom speníme na tuku, pridáme nakrájanú zmes. Podľa chuti osolíme a okoreníme a všetko prudko opražíme. Podávame so zemiakovými plackami - placky naplníme zmesou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus