Patizónový koktail s kôprom

  autor   2442x

Suroviny:

400 g patizónov
1 biely smotanový jogurt
1 citrón
1 lyžica octu
čerstvý kôpor
korenie
soľ.

Postup:

Olúpané patizóny nakrájame na malé kocky približne 1x1 cm a chvíľu ich povaríme v slanej vode s octom. Kocky necháme odkvapkať, zalejeme ich šťavou z celého citróna, osolíme a dáme aspoň na 2 hodiny odležať do chladničky. Kôpor nasekáme nadrobno a zmiešame s bielym jogurtom. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Nálev zmiešame s kockami patizónov. Podávame samotné alebo s pečivom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus