Pečená saláma s vajcom

  autor   2507x

Suroviny:

150 g mäkkej salámy
4 vajcia
15 g masla
zelená vňať.

Postup:

Uvarenú salámu nakrájame na kolieska a upečieme na panvici. Zároveň si pripravíme volské oká. Hotové volské oká okrúhlou formičkou vykrojíme tak, aby boli rovnako veľké ako kolieska salámy a žĺtok bol priamo v strede bielka. Volské oká naukladáme na kolieska opečenej salámy a posypeme zelenou vňaťou. Podávame na panvici, na ktorej sa piekla saláma. Podávame s čiernym chlebom a uhorkami v sladkokyslom náleve.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus