Pečené filé v horčicovo-syrovom cestíčku

  autor   3607x

Suroviny:

Filé z treskovitých rýb interleaved 500g Radoma
vegeta
korenie na ryby
cestíčko: 4 dl mlieka
2 PL horčice
100 g nastrúhaného syra
petržlen
1 vajce
hladká múka na zahustenie
Príloha: Zemiakové hranolky Radoma 1kg
½ sáčku Zeleninovej zmesi s kukuricou Radoma

Postup:

Filé nerozmrazujeme, na zjemnenie chuti ho môžme na chvíľu namočiť do mlieka. Potom ho posypeme vegetou a korením. Takto pripravené filé kladieme do pekáča, zalejeme cestíčkom a pečieme v rúre domäkka. Krátko pred servírovaním ryby posypeme zeleninou a necháme jedlo prehriať. Podávame s hranolkami pripravenými vo fritéze.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus