Pečené mäso po taliansky

  autor   2986x

Suroviny:

500 g bravčovej krkovičky
250 ml bieleho vína
tuk na pečenie
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
1 čajová lyžička karí korenia
1 čajová lyžička majoránu
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme pod tečúcou vodou a osušíme. Dobre osolíme a okoreníme mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou, karí a majoránom. Tuk rozpálime v pekáči a mäso v ňom krátko opečieme zo všetkých strán. Pečieme v rúre predhriatej na 220 oC asi 60 minút. Počas pečenia často podlievame bielym vínom. Podávame s varenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus