Pečené sardely

  autor   2516x

Suroviny:

32 malých sardel
150 g nastrúhaného parmezánu
pár kvapiek worcestrovej omáčky
4 strúčiky cesnaku
šťava z 2 citrónov
múka
tuk na pečenie
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Očistené sardely osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, pokvapkáme worchestrovou omáčkou a citrónovou šťavou. Posypeme zelenou petržlenovou vňaťou. Obalíme múkou a nastrúhaným syrom. Tuk rozpálime na panvici a opečieme v ňom nasekaný cesnak. Ryby dáme do tuku, opečieme, vyberieme a ihneď podávame.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus