Pečeňové fondue

  autor   2492x

Suroviny:

300 g kuracej pečene
300 g morčacej pečene
300 g teľacej pečene
1000 ml rastlinného oleja.

Postup:

Pečene opláchneme pod tečúcou studenou vodou, osušíme. Zbavíme blán a šliach, nakrájame na nie veľmi malé kúsky, uložíme na veľkú plochú misu a rozložíme na taniere. V hrnci na fondue rozpálime tuk alebo olej. Hrniec postavíme na varič, kúsky pečene napichujeme na vidličky a vyprážame v horúcom tuku. Podávame s kúskami pomaranča, mandarínkou, ananásom z konzervy, perličkovou cibuľou, zeleninou v horčici, jablkovým pretlakom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus