Pečený kapor na paradajkách

  autor   2703x

Suroviny:

1 menší kapor
500 g paradajok
bazalka
oregano
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
40 g masti
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Kapra vyčistíme, zbavíme hlavy a šupín, umyjeme a vysekneme žiabre. Potom osolíme, okoreníme a prudko opečieme v rozpálenej masti. Pridáme olúpané a nakrájané paradajky, bazalku, oregano a petržlenovú vňať. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme najprv prikryté. Potom odokryjeme a dopečieme. Podávame s dusenou ryžou a zeleným šalátom v octovom náleve.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus