Penne s morčacím mäsom a špenátom

  autor   2996x

Suroviny:

Penne 500g
olej
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
300-500g morčacích pŕs
sekaný špenát cca 200g
1 šľahačka
vegeta
soľ
hladká múka
mlieko
kúsok masla
100 g eidamu

Postup:

Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu,pridáme na kocky nakrájané mäso,opražíme,dáme špenát,ochutíme,dáme prelisovaný cesnak,podlejeme mliekom a varíme asi 5 minút.Omáčku zahustíme múkou rozmiešanou v mlieku,pridáme šľahačku a za stáleho miešania varíme ešte 15 minút.Nakoniec pridáme maslo a odstavíme. Uvarené cestoviny zmiešame s omáčkou a nastrúhaným syrom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus