Pikantná dusená pečeň

  autor   4175x

Suroviny:

400 g bravčovej pečene
1 feferónka
2 cibule
20 g hladkej múky
50 g masti
majorán
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Pečeň nakrájame na menšie kúsky. Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme pripravené mäso, nadrobno nasekanú feferónku, mleté čierne korenie a opražíme. Pridáme mletú papriku, podlejeme a udusíme domäkka. Udusenú pečeň zaprášime múkou a povaríme. Hotovú pečeň osolíme a dochutíme majoránom. Podávame s dusenou ryžou a s hlávkovým šalátom. Ryžu môžme premiešať so sterilizovaným hráškom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus