Pikantná sekaná

  autor   2110x

Suroviny:

500 g pomletého hovädzieho mäsa
100 ml červeného vína
paradajkový pretlak
zelená fazuľka
2 feferónky
2 cibule
2 strúčiky cesnaku
2 lyžice hladkej múky
2 lyžice oleja
100 ml mäsového vývaru
2 lyžice chilli korenia
trocha mletého čierneho korenia
soľ.

Postup:

Pomleté mäso opečieme na rozpálenom oleji, posypeme ho múkou, trocha opražíme a pomaly pečieme na miernom ohni, pričom postupne pridáme nakrájanú cibuľu, popučený cesnak, chilli korenie, mäsový vývar, červené víno, paradajkový pretlak, zelenú fazuľku a nakrájané feferónky. Pred dopečením podľa chuti osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus