Pikantné bravčové karé

  autor   3276x

Suroviny:

Pikantné bravčové karé 750 chudého karé
3 strúčiky cesnaku
2 lyžice sójovej omáčky
1 lyžica worchestrovej omáčky
olej
1 lyžica horčice
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

24 hodín vopred si pripravíme marinádu zo sójovej a worcestrovej omáčky, horčice, 2 lyžíc oleja a pretlačeného cesnaku. Mäso umyjeme, nakrájame a mierne naklepeme. Posypeme korením a troškou soli. Dáme do marinády a odložíme do chladničky. Mäso potom opekáme na horúcom oleji z oboch strán. Podávame s ryžou alebo so zemiakovými hranolkami spolu so zeleninovou oblohou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus