Pikatná hydinová nátierka

  autor   1465x

Suroviny:

400 g vareného (opečeného alebo duseného) hydinového mäsa
3 vajcia
2 zeleninové papriky
4 lyžice ostrého kečupu
1 cibuľa
3 strúčiky cesnaku
rastlinný olej
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Mäso pomelieme na mäsovom mlynčeku a pridáme k opražnej cibuli na oleji. Za stáleho miešania opražíme. Pridáme rozotretý cesnak, umyté papriky nakrájané nadrobno aj s jadierkami, podľa chuti soľ a krátko podusíme. Potom primiešame ostrý kečup a rozšľahané mierne osolené vajcia. Miešame, až kým sa vajcia nezrazia a ešte teplé natierame na chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus