Plnené teľacie mäso z Koštian

  autor   1994x

Suroviny:

600 g teľacieho stehna
100 g slaniny
2 žĺtky
1 lyžica masla
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Z teľacieho mäsa zo stehna odkrojíme 4 plátky a naklepeme. Zvyšok pomelieme spolu so slaninou. Pridáme žĺtky, soľ, mleté čierne korenie, zelenú petržlenovú vňať a zmiešame s lyžicou masla. Každý kus naklepaného mäsa potrieme touto masou, zrolujeme, zopneme špáradlom a dusíme v masti pod pokrievkou. Keď mäso zmäkne, dáme ho do rúry ešte trocha pripiecť.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus