Plnené vajcia po tirolsky

  autor   3564x

Postup:

8 natvrdo uvarených vajec ochladíme, očistíme a po dĺžke rozkrojíme na polovice. Žĺtky vyberieme, nakrájame, pridáme niekoľko uvarených a nadrobno nakrájaných šampiňónov, trochu údeného jazyka a bieleho kuracieho mäsa. Všetko dobre vymiešame, rozriedime niekoľkými lyžičkami prevarenej bešamelovej omáčky a malým množstvom silného bujónu. Touto zmesou naplníme bielky, ktoré spojíme. Každé naplnené vajce potrieme ušľahaným žĺtkom a zapečieme. Pred podávaním posypeme nadrobno nakrájanou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus