Pochúťka s hríbami

  autor   2037x

Suroviny:

700 g teľacieho stehna
trocha sladkej smotany
100 g masla
5 malých hríbov
20 g múky
60 g cibule
vývar
soľ.

Postup:

Nakrájané teľacie rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme zľahka v múke a sprudka opečieme na 80 g masla. Potom ich dáme do panvice na spenenú cibuľu nakrájanú nadrobno, zalejeme ich vývarom alebo vriacou vodou a dusíme. Keď rezne zmäkli, poukladáme ich na misu. Do šťavy pridáme na zvyšnom masle udusené hríby nakrájané na plátky, necháme zovrieť, pridáme smotanu a nalejeme na rezne. Podávame s makarónmi. Takto môžme pripraviť aj bravčové rezne alebo kotlety.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus