Polievka z mletého teľacieho mäsa

  autor   2046x

Suroviny:

300 g teľacieho mäsa
40 g hladkej múky
2 lyžice oleja
1 cibuľa
1200 ml vývaru z mäsa (môž byť aj instant)
Podravka (Vegeta)
pažítka
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Na oleji speníme nadrobno nasekanú cibuľu. Zaprášime múkou, opražíme, zalejeme trochou chladného vývaru a varíme asi 20 minút. Nakrájané a pomleté mäso zamiešame do polievky, okoreníme korením a Podravkou, osolíme a varíme ďalších 20 minút. Napokon polievku dochutíme nakrájanou pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus