Polnočné toasty

  autor   4533x

Suroviny:

12 plátkov kapiovej salámy
2 väčšie vajcia
tatárska omáčka (alebo maslo)
plátkový tavený syr
tvrdý syr na strúhanie
kečup
4 plátky sendviča (alebo čierneho chleba)
zelená petržlenová vňať.

Postup:

Vajcia uvaríme natvrdo a nakrájame na kolieska. Sendvič opečieme v rúre alebo v hriankovači, natrieme tatárskou omáčkou, na každý položíme 3 plátky salámy, po plátku taveného syra, 3 kolieska vajca a posypeme nastrúhaným tvrdým syrom. Vložíme do vyhriatej rúry a zapekáme asi 7 minút. Potom pokvapkáme kečupom a podľa chuti posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou. Podávame teplé. Dochutiť môžme horčicou alebo feferónkami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus